• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • D├ę onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Wijzonol Transparant Tuinbeits - 0,75 liter - Grenen

Wijzonol Transparant Tuinbeits - 0,75 liter - Grenen

€ 17.99

Deze Wijzonol Transparant Tuinbeits is een professionele transparante tuinbeits met onverwoestbare eigenschappen. Een op-en-top houtbeschermer, die zich onderscheidt door een hoog vochtgregulerend ver...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Deze Wijzonol Transparant Tuinbeits is een professionele transparante tuinbeits met onverwoestbare eigenschappen. Een op-en-top houtbeschermer, die zich onderscheidt door een hoog vochtgregulerend vermogen en optimale bescherming tegen intensieve zonbelasting door het speciale UV-filter. Daarnaast heeft de Wijzonol Transparant Tuinbeits ook een decoratieve functie. Met 1 van de 9 mooie hout- en tuinkleuren krijgt het blanke tuinhout een mooie kleurafwerking, terwijl de natuurlijke tekening van het tuinhout goed zichtbaar blijft.

Wanneer gebruik ik dit product?
Gebruik Wijzonol Transparant Tuinbeits als je tuinhout & -meubelen wilt beschermen tegen weersinvloeden zoals zon, storm en regen en de natuurlijke tekening van het tuinhout zichtbaar moet blijven. Je verlengt hiermee de levensduur van bijvoorbeeld je tuinmeubelen, schuttingen, schuurtjes en ander tuinhout tot 3 jaar. De Transparant Tuinbeits van Wijzonol is vochtregulerend. Dat betekent dat bij vochtig hout het vocht door de verflaag heen kan ontsnappen, maar van buitenaf kan het vocht niet bij het hout komen. Dit verlengt de levensduur van je tuinhout.


Deze beits is geschikt voor:
Wijzonol Transparant Tuinbeits beschermt al het houtwerk in de tuin en op het terras. Gebruik deze transparante tuinbeits voor schuttingen, schuurtjes, pergola's, plantenbakken en tuinmeubilair. De Wijzonol Transparant Tuinbeits kan op alle zachte, al dan niet geïmpregneerde houtsoorten, zoals vuren, red cedar en grenen aangebracht worden.

Deze beits is niet geschikt voor:
Wil je bijvoorbeeld kozijnen, deuren, daklijsten en gevelbetimmeringen van je huis verven en wil je een afsluitende verflaag aanbrengen, dan is de Transparant Tuinbeits van Wijzonol niet geschikt. Hiervoor kun je Wijzonol Transparant Zijdeglanslak of Hoogglanslak gebruiken. Deze aflakken hebben een hogere glansgraad en een langere levensduur. Wil je geen zi

Bekijk alles van Wijzonol