• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • D├ę onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Wijzonol Dekkend Tuinbeits - 0,75 liter - Roomwit

Wijzonol Dekkend Tuinbeits - 0,75 liter - Roomwit

€ 17.95

Deze Wijzonol Dekkend Tuinbeits is een professionele tuinbeits met onverwoestbare eigenschappen. Een op-en-top houtbeschermer, die zich onderscheidt door een hoog vochtgregulerend vermogen en optimale...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Deze Wijzonol Dekkend Tuinbeits is een professionele tuinbeits met onverwoestbare eigenschappen. Een op-en-top houtbeschermer, die zich onderscheidt door een hoog vochtgregulerend vermogen en optimale bescherming tegen intensieve zonbelasting door de speciale UV-filter. Daarnaast heeft de Wijzonol Dekkend Tuinbeits ook een decoratieve functie. Met 1 van de 9 mooie tuinkleuren geef je het blanke tuinhout een mooie kleurafwerking, met een eigentijdse, matte uitstraling.

Wanneer gebruik ik dit product?
Gebruik Wijzonol Dekkend Tuinbeits als je tuinhout & -meubelen wilt beschermen tegen weersinvloeden zoals zon, storm en regen. Je verlengt hiermee de levensduur van bijvoorbeeld je tuinmeubelen, schuttingen, schuurtjes en ander tuinhout tot 5 jaar. De Dekkend Tuinbeits van Wijzonol is vochtregulerend. Dat betekent dat bij vochtig hout het vocht door de verflaag heen kan ontsnappen, maar van buitenaf kan het vocht niet bij het hout komen. Dit verlengt de levensduur van je tuinhout. Met 2 à 3 lagen ben je klaar.

Deze beits is geschikt voor:
Wijzonol Dekkend Tuinbeits beschermt al het houtwerk in de tuin en op het terras. Gebruik deze dekkende tuinbeits voor schuttingen, schuurtjes, pergola's, plantenbakken en tuinmeubilair. De Wijzonol Dekkend Tuinbeits kan op alle zachte, al dan niet geïmpregneerde houtsoorten, zoals vuren, red cedar en grenen geverfd worden.

Deze beits is niet geschikt voor:
Wil je dat de natuurlijke tekening van het tuinhout zichtbaar blijft, gebruik dan de Wijzonol Tuinbeits Transparant. Wil je een vochtregulerende verf voor de kozijnen, deuren, daklijsten en gevelbetimmeringen van je huis, dan adviseren wij de Wijzonol Dekkend Halfglans. Deze verf heeft een levensduur tot 7 jaar. Heb je liever een afsluitende laag met een hogere glansgraad? Gebruik dan de Wijzonol Dekkend Zijdeglanslak of Dekkend Hoogglanslak, met een levensduur tot resp. 7 en 8 jaar.

Bekijk alles van Wijzonol