• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Wijzonol Dekkend Halfglans - 0,75l - RAL 9001

Wijzonol Dekkend Halfglans - 0,75l - RAL 9001

€ 28.00

Wijzonol Dekkend Halfglans is een bijzonder duurzame, UV-bestendige, dekkende, vochtregulerende verf met een fraaie halfglans. Een gemaksvariant die het gronden en aflakken uit 1 pot mogelijk maakt. E...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Wijzonol Dekkend Halfglans is een bijzonder duurzame, UV-bestendige, dekkende, vochtregulerende verf met een fraaie halfglans. Een gemaksvariant die het gronden en aflakken uit 1 pot mogelijk maakt. Een makkelijk te verwerken verf met een uitstekende vloei en dekking. Een echte oerhollandse buitenverf die voldoet aan alle professionele maatstaven. Een krachtpatser van een verf! Met 1 van de 16 kleuren krijgen behandelde delen een mooie kleurafwerking. Wijzonol Dekkend Halfglans heeft een buitenduurzaamheid tot 7 jaar.

Wanneer gebruik ik dit product?
Gebruik de Wijzonol Dekkend Halfglans buiten als grondverf, voorlak en aflak op o.a. kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. De Wijzonol Dekkend Halfglans kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht m.u.v. steenachtige.

Deze verf is geschikt voor:
Wijzonol Dekkend Halfglans is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (1-pot-systeem). Ook is het geschikt op hout dat is gegrond en voorgelakt met Wijzonol Dekkend Grondlak en als aflak op metaal en kunststof nadat kale delen voorzien zijn van een geschikte hechtprimer. Bestaande verflagen vooraf reinigen en schuren/matteren.

Deze verf is niet geschikt voor:
Het behandelen van steenachtige ondergronden is niet mogelijk. Wilt u een zichtbare natuurlijke tekening van het hout? Kies dan voor Wijzonol Transparant Zijdeglanslak of Wijzonol Transparant Hoogglanslak.

Hoe ziet het eindresultaat er uit?
De Wijzonol Dekkend Halfglans geeft een dekkend fraai halfglanzend resultaat en geeft de ondergrond de door u gewenste kleur. U ziet de natuurlijke tekening van het hout dus niet meer terug.

De voordelen van de Wijzonol Dekkend Halfglans:
Pluspunten Uitstekende buitenduurzaamheid, tot 7 jaar

Bekijk alles van Wijzonol