• Schilderenxl.nl
 • E-mail: info@schilderenxl.nl
 • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
 • Contact

 

VONROC Behangafstomer 2000W, 4.5Liter en 3.5m slang

VONROC Behangafstomer 2000W, 4.5Liter en 3.5m slang

€ 39.95

Behangkrabben wordt met de VONROC WS501AC een gemakkelijke klus. Dankzij de 2000W is geen enkel behang veilig. Het maakt niet uit of je een kleine kamer van behang moet verwijderen of een volle...

 • Gratis verzending vanaf 25 euro
 • Alle bekende merken op voorraad
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Niet goed? Geld terug!
 • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Behangkrabben wordt met de VONROC WS501AC een gemakkelijke klus. Dankzij de 2000W is geen enkel behang veilig. Het maakt niet uit of je een kleine kamer van behang moet verwijderen of een volledige woning. Deze behangafstomer is jouw redder in nood.

Waar is deze behangafstomer voor geschikt?

Je kunt de VONROC WS501AC behangafstomer gebruiken om muren en wanden te ontdoen van behang zonder dat daar milieuonvriendelijke chemicaliën bij komen kijken. Het enigste wat de behangafstomer nodig heeft is water. Met in de ene hand de stomer en de andere je behangkrabber stoom je 15-20 seconden een plek waarna je met de krabber het losgeweekte behang heel gemakkelijk verwijderd.

Tip & Tricks

Wist je dat de prijs van deze VONROC behangafstomer vrijwel gelijk is aan het huren van een behangafstomer? Dus waarom huren als het je eigendom kan worden en je veel meer behangpapier kunt afstomen dan met een gehuurde machine.

Waaruit bestaat de behangafstomer?

De VONROC behangafstomer bestaat uit 4 delen.

 1. Waterreservoir van 4.5liter: de behangafstomer is voorzien van een waterreservoir met verwarmingselement waarmee je ongeveer 75 minuten kunt werken op een volle tank.
 2. Aansluiting: de VONROC WS501AC werkt op stroom en geeft je veel bewegingsvrijheid dankzij een 2m rubberen kabel.
 3. Stoomslang: de stoomslang heeft een lengte van 3.5m en is het verbindingselement tussen je waterreservoir en de stoomplaat. Dankzij de lange stoomkabel van 3.5m heb je tijdens de klus veel bewegingsvrijheid. Zo kun je bijvoorbeeld op een huishoudtrap werken terwijl de machine op de grond staat.
 4. Stoomplaat: de stoomplaat is voorzien van een handvat waardoor jij de stoomplaat gemakkelijk over het werkstuk beweegt.

Een aantal werktips:

 • Dek je vloer en meubels af als je alleen de mur

Bekijk alles van VONROC