• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Rambo Pantser Beits Dekkend - 2,5 liter - Zuiverwit

Rambo Pantser Beits Dekkend - 2,5 liter - Zuiverwit

€ 43.95

Deze Rambo Pantser Beits gebruik je ter bescherming van duurzaam hout. Ten eerste bescherm je met deze vochtwerende kwaliteitsbeits het hout in je tuin tegen weersinvloeden. Daarnaast zorgt het er voo...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Deze Rambo Pantser Beits gebruik je ter bescherming van duurzaam hout. Ten eerste bescherm je met deze vochtwerende kwaliteitsbeits het hout in je tuin tegen weersinvloeden. Daarnaast zorgt het er voor dat reeds aanwezig vocht uit het hout kan trekken.

Wanneer gebruik ik dit product?
Gebruik Rambo Pantser Beits wanneer je duurzaam houtwerk wilt beschermen tegen weersinvloeden zoals regen. Hiermee verleng je de levensduur van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen en daklijsten. Ook zorg je er met het gebruiken van deze beits voor dat aanwezig vocht uit het hout kan trekken. Dit verhoogt ook de duurzaamheid van het hout.

Deze beits is geschikt voor:
Deze beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen en daklijsten.

Hoe ziet het eindresultaat er uit?
Deze Rambo Pantser Beits heeft een dekkende kleur. Bij het aanbrengen van de beits zorg je er daarmee voor dat de structuur van het hout niet meer zichtbaar is. Dit is in tegenstelling tot een transparante beits, waarbij na aanbrengen de houtstructuur nog zichtbaar is.

De voordelen van deze Rambo Pantser Beits:
- Duck paint technologie: deze technologie verhoogt de waterafstotendheid door gebruik te maken van speciale wassen. Hierdoor druppelt het water gemakkelijk van de aangebrachte beitslaag af en trekt vocht daarom niet in het hout.
- VR-Flex technologie: technologie die zorgt voor een hogere vochtregulerendheid en meer flexibiliteit van het hout. De duurzaamheid van het hout wordt hiermee verlengd.
- High Solid technologie: een hoge concentratie van vulmiddel zorgt voor een goede dekking en vulling van de beits.

De belangrijkste specificaties:
- Houtstructuur zichtbaar: Nee
- UV-bescherming: Nee
- Geschikt voor elektrische verfspuit: Ja
- Stofdroog na: circa 4 uur
-

Bekijk alles van Rambo