• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Rambo Beits Dekkend - 2,5 liter - Zuiverwit

Rambo Beits Dekkend - 2,5 liter - Zuiverwit

€ 29.00

Deze Rambo Beits gebruik je ter bescherming van (waardevol) houtwerk rondom het huis zoals schuren, schuttingen, gevelbetimmeringen, daklijsten, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. Een blanke laag kan...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Deze Rambo Beits gebruik je ter bescherming van (waardevol) houtwerk rondom het huis zoals schuren, schuttingen, gevelbetimmeringen, daklijsten, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. Een blanke laag kan eventueel als onderhoudslaag op bestaande transparant gekleurde objecten worden toegepast.

Wanneer gebruik ik dit product?
Gebruik Rambo Beits wanneer je (waardevol) houtwerk wilt beschermen tegen weersinvloeden zoals regen en UV-straling. Hiermee verleng je de levensduur van je houtwerk. Ook zorg je er met het gebruiken van deze beits voor dat aanwezig vocht uit het hout kan trekken. Dit verhoogt ook de duurzaamheid van het hout.

Deze beits is geschikt voor:
Deze beits is geschikt voor het beitsen houtwerk rondom het huis zoals schuren, schuttingen, gevelbetimmeringen, daklijsten, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels.

Hoe ziet het eindresultaat er uit?
Deze Rambo Beits heeft een dekkende kleur. Bij het aanbrengen van de beits zorg je er daarmee voor dat de structuur van het hout niet meer zichtbaar is. Dit is in tegenstelling tot een transparante beits, waarbij na aanbrengen de houtstructuur nog zichtbaar is.

De voordelen van deze Rambo Beits:
- Duck paint technologie: deze technologie verhoogt de waterafstotendheid door gebruik te maken van speciale wassen. Hierdoor druppelt het water gemakkelijk van de aangebrachte beitslaag af en trekt vocht daarom niet in het hout.
- VR-Flex technologie: technologie die zorgt voor een hogere vochtregulerendheid en meer flexibiliteit van het hout. De duurzaamheid van het hout wordt hiermee verlengd.
- UV-F Technologie: deze technologie zorgt ervoor dat het hout in je tuin beschermd wordt tegen UV-straling. Hierdoor behouden de Rambo Buiten Beitsen hun kleur.

De belangrijkste specificaties:
- Houtstructuur zichtbaar: Nee
- UV-bescherming: Ja
- Geschikt voor elektrische verfspuit: Ja
- Stofdroog

Bekijk alles van Rambo