• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Produra Verpakking: 2,5 liter, Standaard kleur: Old Grey

Produra Verpakking: 2,5 liter, Standaard kleur: Old Grey

€ 82.95

Lacq Produra is een watergedragen oliebeits op basis van natuurlijke grondstoffen. Geschikt voor alle houtsoorten en bladdert en scheurt niet. Lacq Produra, watergedragen oliebeits voor al...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Lacq Produra is een watergedragen oliebeits op basis van natuurlijke grondstoffen. Geschikt voor alle houtsoorten en bladdert en scheurt niet.

Lacq Produra, watergedragen oliebeits voor alle houtsoorten

De nieuwe generatie duurzame en hoogwaardige watergedragen oliebeits voor al uw houten ondergronden. Produra bevat nagenoeg geen oplosmiddel, maar minder dan 25 gram. Lacq Produra is opgebouwd uit hoofdzakelijk natuurlijke componenten zoals plantaardige olie en water gecombineerd met een krachtig UV-filter.

Dankzij de unieke samenstelling, bouwt Lacq Produra van binnen uit een laagdikte op tot een transparante of semi-dekkende matte laag op het hout. Dit biobased verfsysteem blijft lang flexibel en en is dampopen (ademend). Hierdoor bladdert of scheurt het zelfs in belastende weersomstandigheden niet. Bovendien vergeelt Lacq Produra niet en blijft dankzij het krachtige UV-filter lang kleurecht. Het is dus ook zeer geschikt voor mooie matte en dampopen afwerking van binnenhout, zoals CLT-wanden, houten dakplaten en houten wandplaten.

Lacq Produra is geschikt voor al uw buitenhout zoals onder andere: geveldelen, tuinhuizen, verandaÂ’s, schuren, schuttingen, hekwerk, rabatdelen, houten banken, etc.

Produra heeft ook een heel hoog rendement van wel 16 m2 per liter als eerste laag op geschaafde en geschuurde oppervlakken. Je brengt het zeer makkelijk aan met de kwast, roller, of spuit.

Toepassing van Lacq Produra:

Geschikt voor alle houtsoorten, dus super makkelijk in gebruik. Ideaal voor het behandelen van houten gevels, schuren, schuttingen, tuinhuizen, veranda's, rabatdelen, tuinmeubelen, houten banken en dergelijke. Met de mooie matte uitstraling en het dampopen karakter is het bovendien ook zeer geschikt als economisch en dampopen afwerkingssysteem in binnentoepassingen. Denk hierbij aan; houten CLT-wanden, houten wanden, houten plafondplaten en dergelijke.

Lacq Produra is semi-transparant tot semi-

Bekijk alles van Lacq