• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Gedemineraliseerd water / Demi-water maak systeem

Gedemineraliseerd water / Demi-water maak systeem

€ 312.00

Wat we leveren om demi-water te kunnen maken.Een hoogwaardig demi-water maak systeem om op een eenvoudige en goedkope wijze van leiding-kraanwater, demi-water oftewel gedemineraliseerd wat...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Wat we leveren om demi-water te kunnen maken.

Een hoogwaardig demi-water maak systeem om op een eenvoudige en goedkope wijze van leiding-kraanwater, demi-water oftewel gedemineraliseerd water te kunnen produceren. De saleskit is voorzien van een patroonhouder waar de buispatroon(navulling) in geplaatst dient te worden. De saleskit dient u aan te sluiten op uw koud waterleiding systeem.
De Saleskit (patroonhouder) wordt standaard geleverd met 2 na vullingen, slangen set, slangen pilaar en beugel om het demi-water maak systeem te kunnen bevestigen aan de wand.
Met het demi-water maak systeem kunt u direct starten met het zelf produceren van uw eigen gedemineraliseerd water.

U kunt de buispatronen (na vullingen) bij bestellen, deze worden geleverd in een verpakking per 2 of 4 stuks.

Ook leveren wij een tijdschakelaar om een maximale hoeveelheid demi-water te produceren. Zo kunt u doorgaan met u werkzaakheden en heeft u ondertussen geen omkijken naar de aanmaak van het gedemineraliseerdwater. Dit ter voorkoming van overstroming van de te vullen jerrycan.Hoeveel demi-water u kunt produceren:
De capaciteit van een buispatroon(navulling) varieert. Dit is afhankelijk van de zuiverheid van het aanwezige leidingwater wat per regio kan variëren van 250 liter tot 400 liter en wordt bepaald waar u bent gevestigd. Dit kunt u controleren op de site van demiwatermaken.nl
Ter indicatie: Kostprijs per liter demi-water €0,14

Tijdens de productie en aanmaak van het demi-water ziet u in de buispatroon de kleur veranderen van groen naar blauw. Dit is de kleurindicator waardoor er exact aan wordt gegeven wanneer de harsen zijn uitgewerkt en de navulling dient te worden verwisseld. Na het wisselen van de buispatroon kunt u opnieuw demi-water maken.

Doorstroom snelheid: 40 a 45 liter per uur

Lengte: 520 mm

Diameter: 90mm

Kwaliteitscontrole: Kleurenindicator <

Bekijk alles van Davaro Products