• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Alpine WorkSafe - Klus oordoppen - Voorkomt gehoorschade - Zwart - SNR 23 dB - 1 paar

Alpine WorkSafe - Klus oordoppen - Voorkomt gehoorschade - Zwart - SNR 23 dB - 1 paar

€ 13.49

Alpine WorkSafe Alpine WorkSafe: comfortabele klusoordoppen Zeer veel mensen klussen regelmatig in huis of werken dagelijks in te veel lawaai. Het risico om geh...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Alpine WorkSafe

Alpine WorkSafe: comfortabele klusoordoppen

Zeer veel mensen klussen regelmatig in huis of werken dagelijks in te veel lawaai. Het risico om gehoorbeschadiging op te lopen is groot voor deze groep. Voor iedereen die werkt of klust in teveel lawaai is het noodzakelijk om goede gehoorbescherming te dragen. Boren, zagen, slijpen, schuren, timmeren en grasmaaien in en rondom het huis wordt uiterst comfortabel met de speciale WorkSafe oordoppen. De unieke AlpineAcousticFilters dempen schadelijke geluiden, maar zorgen dat gesprekken en waarschuwingsgeluiden hoorbaar blijven. Ideaal voor elke doe-het-zelver die zijn veiligheid en gehoor serieus neemt.

AlpineAcousticFilters™ - Veiligheid boven alles

De speciale akoestische filters in de WorkSafe oordoppen bieden een extra zware demping die al het schadelijke geluid tegenhoudt. Het lawaai wordt gereduceerd tot een veilig niveau waar probleemloos acht uur in verbleven kan worden. Dankzij de uitgekiende AlpineAcousticFilters blijft het wel mogelijk om normaal met medeklussers of collegaÂ’s te praten. Ook veiligheidsgeluiden blijven hoorbaar. De filters voorkomen een afgesloten gevoel van de omgeving.

Praktisch, comfortabel èn herbruikbaar

Alpine WorkSafe oordoppen kunnen de hele dag gedragen worden. Door het thermoplastische materiaal vormt de oordop zich naar jouw gehoorgang. Dit materiaal is hypoallergeen. Dat wil zeggen dat je geen last krijgt van allergische reacties. WorkSafe oordopjes kun je ruim 100 keer gebruiken. De klusoordoppen van Alpine hebben daarnaast een verlengde steel waardoor ze makkelijker in en uit de oren kunnen worden gehaald. De oordopjes zelf zijn zwart waardoor ze minder snel verkleuren en er fris uit blijven zien.

Inclusief handig draagkoord

Bij elke WorkSafe zit een Alpine Draagkoord, zodat de oordoppen voor korte duur in en uit kunnen worden

Bekijk alles van Alpine Hearing protection